Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі нове фото, яке почали обговорювати її шанувальники.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Річ у тому, що на знімку Настя Каменських з'явилася в сексуальному вбранні разом з Олексієм Завгородним, більш відомим як Позитив. Як видно на фото, Настя зігріла Олексія своїм рожево-смугастим піджаком. А він з'явився перед камерою у вельми кумедному луці. Найбільше обговорень дісталося шкарпеткам і тапкам Позитива. Багато також у коментарях запитують Настю Каменських, чому вона не носить обручку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.