Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала ролик, який таки справив фурор в мережі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео Лобода крокує по вулиці, мабуть, після запальної вечірки і пританцьовує, а за нею йде кремезний охоронець. При цьому Світлана енергійно витягує щось з декольте, як виявилося, це було конфетті, яке нападало їй в ліфчик на вечірці. Як видно, співачка одягнена в старе плаття, яке раніше вже критикували її фанати. У цьому вбранні артистка вже з'являлася на публіці на премії "МУЗ-ТВ". В цей раз плаття теж викликало несхвалення фанатів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.