Кілька років тому зірка проекту Супермодель по-українськи на Новому каналі Маша Гребенюк сильно схудла. Шанувальники, які уважно стежили за кожним кроком молодої моделі, не могли залишити це непоміченим. Вони відправили купу повідомлень з питанням про те, що ж відбувається з Гребенюк. Так, дівчина зізналася: страждає від анорексії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проте вже в 2018 Маша Гребенюк зізналася, що поборола хвороба. На сторінці Instagram вона поділилася своєю історією. Про це повідомляє Clutch.

"Серпень 2017, я кістяк, вага 45 кг. Всі думки про контроль калорій, про точний час прийому їжі і про спалювання, відповідно, все, що з'їла. Хочу сказати, що мені дуже важко описати всі муки цього стану. Всі ці нав'язливі думки, всі стани "на грані" чогось дуже страшного... але я намагаюся це зробити для вас, тому що я зовсім не очікувала такого фідбек. Я щаслива бути корисною. Я щаслива комусь допомогти", – початку Гребенюк.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Тепер же зірка Супермоделі по-українськи не тільки прекрасно виглядає, але і відчуває себе на всі 100. Дивись, як змінилася красуня Маша Гребенюк.

Нагадаємо, що Алла Костромічева з розмахом відзначила свої 33.

Як повідомляв портал Знай.ua, Алла Костромічова заінтригувала новим сезоном "Топ-модель по-українськи".

Також портал Знай.ua писав, що зіркова модель і телеведуча порадувала мережу новим фото в неймовірному образі.