Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яке викликало багато обговорень в соцмережі.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Справа в тому, що Леся опублікувала незвичайний знімок, на якому позує в спокусливому луці в незвичайному місці. Так, телезірка відображена на тюку соломи десь у полі під Черкасами. Схоже, Нікітюк вирушила у подорож Україною, і шукає цікаві місця для фото, що у неї чудово виходить. Як видно, Леся "збирає урожай" у чорній футболці і яскравих помаранчевий шортах. А у підписі до фото телеведуча написала: "А у нас на сіновалі нічим не гірше, ніж на Балі".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк в коротенькій сукні підкорює рідне місто.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.