Стало відомо, що в четвер, 25 липня, на фестивалі "Жара" в Баку (Азербайджан) проходив творчий вечір двох виконавців Стаса Михайлова і Григорія Лепса. За цікавим задумом організаторів заходу, співаки змагалися у оригінальному пісенному баттлі. Тим не менш, судячи з усього, дружина відомого естрадного співака Михайлова до такого формату виявилася морально не готова.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Як думаєте, хто крутіше - Стас Михайлов або Григорій Лепс?", - образило "найкращу на світі дружину" абсолютно адекватне питання ведучого.

Варто відзначити, що такого скандалу до цього часу не бачив ані один версус-баттл. Розлючена Інна метала громи і блискавки в організаторів з вимогою звільнити місцевого "Ресторатора", яким був Костянтин Тарасюк.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також, очевидці гнівного спічу розповіли, що пані Михайлова зі словами "Це неповага до артиста!" та "Ви образили Стаса!" вимагала терміново звільнити ведучого, "посмів" озвучити некоректні порівняння. Врешті, не домігшись сатисфакції, скривджене й ображене подружжя Михайлови покинули Баку ранковим рейсом.

Нагадаємо, що Ані Лорак позувала в казковомій білосніжній сукні, не забувши виставити груди.

Як повідомляв портал Знай.ua на фестивалі "Жара" стало справді гаряче.

Також портал Знай.ua писав, що Віра Брежнєва гіпнотизує мережу сосками, які стирчать.