У четвер, 18 липня, відома російська акторка Інна Чурікова під час вистави у театрі "Руська пісня" у Москві впала на сцені і отримала серйозну травму. 75-річну знаменитість винесли за лаштунки на руках, а потім доставили до реанімації. На даний момент Чурікова знаходиться у свідомості і прокоментувала інцидент.

"У мене при падінні нічого не зламалося, слава богу. А удари виліковуються. І настрій покращується. Так що все нормально", - повідомила Чурікова журналістам.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, знаменитість прокоментувала своє перебування у НДІ імені Скліфосовського.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я була абсолютно на рівних з усіма. Я не хочу бути обраною, щоб переді мною навшпиньки ходили або годували якоюсь окремою їжею. Хочеться сказати гарні слова про цю клініку. Мене вразило, який тут порядок, кожен знає свою справу", - поділилася Чурікова.

За словами акторки, причиною падіння стали труднощі із зором.

"Іноді перед очима як плівочка. Можливо, треба буде робити операцію на очах", - пояснила Чурікова.

Нагадаємо, Аніту Цой екстрено госпіталізували, вже попрощалася з сином.

Як повідомляв портал Знай.uа, смертельна хвороба забрала життя зірки "Городка".

Також портал Знай.ua писав, популярный співак екстрено ліг під ніж хірургів.