Відомий російський виконавець Влад Топалов, який одружений на українській телеведучої та співачки Регіна Тодоренко, часто балує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз Влад опублікував милий кадр з вагітною сестрою. А у підписі до світлини він привітав її з народженням дитини.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На фотографії, яку показав Влад, він позує разом зі своєю сестрою Аліною, яка допомагала організовувати його весілля з Регіною. Топалов постав на фото у світлих укорочених брюках і темній футболці, а Аліна – у довгій білій сукні, крізь яку випирає величезний вагітний живіт. У підписі до фото Влад Топалов привітав сестру з поповненням у родині, а також написав притчу про щастя. Шанувальники не пройшли повз і приєдналися до привітань.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Топалов незвично привітав Тодоренко з днем народження.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов почали принижувати один одного на очах у всіх.

Також портал "Знай.uа" писав, що Чоловік Тодоренко Топалов зворушив романтичним фото.