Актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець вирішила вразити шанувальників стильним образом. Зірка показала українцям свій новий лук на зйомках нового випуску шоу "Ліга сміху" в Одесі.

"В журі на Лізі Сміху. Вирішила трошки постояти, перед тим як трошки посидіти..)) Валерія Ковальська, спасибі за цей образ і особливо за відстібається рукав на блискавці. Це супер-ідея для літа!", - написала Олена і тегнула всіх причетних до її неперевершеного образу.

Слід зазначити, що актриса "Квартал 95" продемонструвала чудове чорне плаття з білим поясом і рукавами, які знімаються популярного бренду VALERY KŌVALSKA.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Шанувальники творчості засипали улюблену актрису позитивними коментарями:

"Королева", "Олена прекрасна", "Красива", "Закінчуються слова, щоб описати вашу красу)) ", "Богиня", "Крута теличка", "Да ладно.. Постоять вона вирішила, просто якщо сидіти - ніхто не побачить нове плаття", "Про цю жінку старість зуби зламає", "Цяця, розумниця, цариця! Сподіваюся? дружина Царя", "Ця сукня така ж незвична і жіночна, як ви!", "Дівчата з Кривого Рогу завжди найкращі".

Нагадаємо, старша донька Олени Кравець Маша здивувала кардинальною зміною іміджу.

Раніше Знай.uа повідомляв, що актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець прокоментувала чутки про свою політичну кар'єру.

Також Знай.uа писав, що Маша Кравець в черговий раз здивувала схожістю зі знаменитою мамою.