Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Але в цей раз танцюрист поділився сумною новиною про смерть бабусі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Влад Яма опублікував чорно-біле фото улюбленої бабусі, а в підписі до світлини коротко написав: "Бабуся... Завжди буду згадувати тільки з усмішкою!". Шанувальники артиста не змогли пройти повз, не підтримавши його у важкий момент. Люди в коментарях виражають Владу свої співчуття.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Мої співчуття ... Дуже добре її пам'ятаю ... неймовірно світла людина", "Тримайтеся, Влад", "Дуже шкода. Нехай земля буде пухом", "Співчуваю. Бабуся - це дуже дорога людина, вічна пам'ять", "Це дуже боляче відпускати рідних. Але так потрібно. вона завжди буде поруч "

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.