Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, знає, як захопити і епатувати публіку. Не так давно вона зайняла крісло судді вокального шоу "Х-фактор" на телеканалі СТБ, чим викликала фурор в черговий раз. Українці розділилися на два табори: хтось був у захваті від такої ідеї, а хтось не розумів, що співачка забула в кріслі судді. В ексклюзивному інтерв'ю порталу Знай.иа Полякова відверто розповіла про попадання на "Х-фактор".

Оля Полякова
Оля Полякова

Дівчина зізналася, що довго її вмовляти не довелося, і вона погодилася практично відразу зайняти почесне місце судді.

"Тому що я є фанаткою “Х-фактора”, і мені є що сказати. Я маю відповідну музичну освіту, досвід - і я, як артист, дозріла до того, щоб сидіти і “мудрувати” в кріслі журі вокального шоу." - стверджує Полякова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Полякова зазначила й один із мінусів суддівства, адже їй іноді доводилося "вершити долі", коли вирішальний голос залишався за нею:

"Для мене це взагалі жах і пекло. Це дуже складно! Я б не хотіла вершити долі. Але я можу допомогти. Я сама особисто виграла кілька великих телевізійних вокальних конкурсів, і я маю величезний досвід в цьому."

Досвідчена співачка впевнена, що головне - підібрати правильний репертуар і провести чималу підготовку. Оскільки вона давно вариться в казані шоу-бізнесу і дуже успішно, то як ніхто інший знає, яким наставником потрібно бути.

"А ось це все вершіння доль - це трохи не моє. Це нехай залишиться за телеглядачами - якщо вони повірять у артиста, значить, на нього чекає успіх у майбутньому!"

Оля Полякова
Оля Полякова

Однак, Полякова зізнається, що прислухається тільки до своїх відчуттів під час кастингу. Незалежно від того, що кажуть її колеги:

"Для мене артист - людина, якій є що сказати на сцені. Тому, кому тут нічого сказати, я без докорів совісті кажу “ні”."

Нагадаємо, раніше Оля Полякова заінтригувала фанів пікантним знімок в бікіні на яхті. Зірка показала кубики преса і свої довгі ноги!

Як повідомляв портал "Знай.uа", український телеведучий Ігор Кондратюк ексклюзивно розповів про повернення в журі "Х-фактору".

Також "Знай.uа" писав, що "Х-фактор" 10 сезон наштовхнув лідера Ріаnобой Дмитра Шурова на несподівані одкровення.