Не так давно стало відомо, що у новому ювілейному сезоні шоу Х-Фактор на СТБ ведучу Оксану Марченко замінить її колега Даша Трегубова. Актриса прославилася після того, як засвітилася в програмах Цієї миті рік тому на тому ж телеканалі, була експертом на проектах "Все буде добре", "Битва екстрасенсів" та інших.

Дівчина є не лише чарівною красунею, але і володіє неймовірно цікавим характером і є непересічною особистістю. Для підтвердження цього Даша розповіла цікаві факти про себе.

Краща ведуча року

За час роботи на телебаченні вела найрізноманітніші проекти — ранкові, кулінарні, автомобільні, соціальні…В скарбничці є нагорода кращою ведучою року за версією одного популярного журналу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Х-фактор" — це захват

"Обожнюю цей проект — його енергію і талановитих людей. Найцінніше для мене — повідомлення від учасників, навіть тих, хто не пройшов у тренувальний табір. Дякують за підтримку, натхнення і допомогу. Вони раді, що поруч була саме я. Це і є мій «Х-фактор»."

Заради гарної ролі готова на багато що

В її акторській скарбничці понад 60 фільмів і серіалів. Ще 8 — як креативного продюсера.

Для гарної ролі Даша готова на багато що — знімалася оголеною, тонула у триметровому басейні спиною вниз, виконувала небезпечний трюк з аварією за кермом автомобіля, викопувалася з могили. І двічі отримувала статуетку "Найбільш успішна актриса".

Обожнює сучасних українських поетів

Рік тому придумала поетичний проект «Даша читає» разом з режисером Сергієм Осокиным і оператором Максом Музычуком записала твори сучасних українських поетів у власному виконанні.

Байкерша

До народження Полі кілька років водила байк - великий дорослий чоппер, на якому об'їздила майже півкраїни і трошки Флориди. Дівчина зізнається, що в ній багато хуліганського. У школі була відмінницею з двійкою з поведінки.

Підкорив Кіліманджаро

Не упускає можливості поєднувати подорожі з екстримом. Підкорила Кіліманджаро, стрибала з парашутом. Їй майже ніколи не буває страшно – тільки цікаво.

Головна нагорода в житті

Головна нагорода в житті — це, звичайно, донька Поліна. Даша її просто обожнює. Поліні всього 7 років, але вона талановита і мудра не по роках.

Даша Трегубова с донькою Поліною

Багатогранний характер

Трегубова жахливо нетерпляча, а тажже, буває запальною, але миттєво відходить і знову готова до конструктивного діалогу. Але до цього моменту може встигнути «наламати дров».

В людях не терпить снобізм і святенництво. Адже, як стверджує дівчина, ніхто не вправі диктувати іншим, як їм жити, у що одягатися і кого любити.

Що найбільше любить у людях

"Вірю, що головне в людях — енергія. Харизма, привабливість, магнетизм і впевненість — це все про неї. Найбільше люблю в людях талант — щиро їм захоплююся, підтримую і закриваю очі на будь-які недоліки. Краса — в очах того, хто дивиться."

Нагадаємо, що Даша Трегубова змусила забути всіх "колишніх".

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт KAZKA поділилися спогадами про шоу, яке дало їм путівку в життя.

Також портал Знай.ua писав, що ювілейний сезон вокального шоу готує для телеглядачів безліч сюрпризів, деякі з них розкрив лідер Pianoбой.