Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже ніжним архівних кадром, позуючи в білому светрі і доповнивши вбрання натуральним макіяжем. Варто відзначити, що раніше артистка виставляла відверті фото у спідній білизні, купальниках і коротеньких шортах, проте, здається, знову повернулася до образу скромниці.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Тінуля така мила😍👑", "Ніжна 😍❤️", "Дуже красива 😻🔥", "Наземна,ніжна і мила❤️", "Така тендітна і ніжна😍😍😍 Такий скарб треба берегти, як кришталеву вазу 😊", "Шикарна 😍", "Чарівна 😍😍", "Наймиліший зайчик😍😍", "Така дівчинка прямо 😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.