ідомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Але в цей раз танцюрист поділився сумним постом про смерть бабусі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Влад Яма опублікував фото улюбленої бабусі, а в підписі до світлини написав: "Всі думки про Тебе... Пам'ятаю, як забирала мене з садочка, відвозила на плавання на 14-му автобусі... Як ночував на вихідних і обжирався пельменями під "Поле Чудес»". Як ліпили разом вареники, обідав після школи і відпочивав перед тренуванням... Як їздили на море в Севастополь кожне літо. Ти прожила нелегке життя: виховала сестер, брата, дітей, онуків і побачила, як росте правнук... І при цьому завжди була бадьорою, активною і залишалася життєрадісною. Ти могла нескінченно розповідати історії і на кожну тему в запасі був забійний анекдот. В Тобі було стільки ЛЮБОВІ і це відчували всі навколо. І ми продовжуємо любити Тебе...".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.