Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська відрізняється оригінальністю своїх постів і підписами до них, часто це смішні фото, а ще частіше відверті, але з веселим підписом. Так і в цей раз, Камінська порадувала шанувальників яскравим відео яким відповіла на запитання про вагітність.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У ролику Слава Камінська демонструє публіці помітно кругленький животик, і це практично відразу після розлучення з відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. У підписі до ролика співачка написала: "Ось відповідь на ваше питання ЧОМУ? Тому що у мене "Пузік як у Тік". Шанувальники Слави, звичайно, не змогли пройти повз і почали активно коментувати відео.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.