Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала чергове весільне фото, яке вже почало дратувати її фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В цей раз Регіна з'явилася на фото разом з чоловіком Владом Топаловим і його вагітною сестрою Аліною. І треба сказати, що дівчина нічим не гірше нареченої – на ній теж довге біле плаття, а на голові кокетливий капелюшок. У підписі до фото Тодоренко розповіла про те, як Аліна Топалова допомогла їм з Владом організувати весілля в Італії. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.