Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото й відео.

Про це пише POLITEKA.

Так на фан-сторінці Кароль показали відео з її фотосесії в Америці. На кадрах видно, що співачку ледь не віднесло в океан.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На відео і якийсь момент величезна хвиля ледь не забрала співачку в океан. У цей момент можна почути, як Кароль кричить, а голос за кадром вигукує: "Тримайся, будь ласка!".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"На пляжній фотосесії в Америці Тіну Кароль ледь не забрала в океан раптово з'явилася хвиля!" - йдеться в підписі до відео.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кароль буквально засипала Instagram гарячими пляжними фото. Зірка обирає лаконічні та закриті купальники. Так, зазвичай, вона фотографувалася у чорних та білих купальниках. Вони переважно складалися з топа та низу із завищеною талією.

Фанати захоплюються стрункою фігурою української артистки. Вони часто пишуть їй компліменти під кожним фото.

Нагадаємо, що Кароль показала, як розважалася в США: "Як круто, вогонь".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кароль вирішила переплюнути Каменських, почавши з попи - не витримав навіть Instagram: "Тіна, хочу...".

Також портал "Знай.uа" писав, що Кароль перетворилася на кішечку і засвітила попу: "Навіщо аж у душу заглядати?".