Відома американська акторка, зірка фільму "Гаррі Поттер і філософський камінь" Джуліанна Хаф вчинила камінг-аут як бісексуалка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Знаменитість знялася повністю оголеною для обкладинки глянцю Women's Health. В інтерв'ю 31-річна Хаф згадала, як розповіла чоловікові про свою орієнтацію.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я сказала йому, що бісексуалка. Він оторопів: Вибач, що? Я повторила ще раз, але сказала, що вже зробила свій вибір і вирішила бути з ним", - зізналася Хаф.

Актриса розповіла, що спершу боялася, що чоловік не прийме цей факт. За її словами, чим сильніше вона приймала себе, тим привабливішою вона ставала для чоловіків.

Нагадаємо, ельф Доббі з "Гаррі Поттера" потрапив у кадр камери спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джоан Роулінг назвала дату виходу нових книг про чарівника.

Також портал Знай.ua писав, Гаррі Поттера засікли у Києві.