Стало відомо, що відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз проживає і працює в Росії, вирішила порадувати своїх шанувальників новими фотографіями. Цього разу поп-зірка продемонструвала свій вельми нестандартний смак в одязі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що Ані Лорак досить часто піддається критиці від недоброзичливців щодо зовнішнього вигляду.

Співачка вирішила опублікувати на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram знімок у джинсовому костюмі. Вона одягла щільну джинсову сорочку з кишенями, яка значно збільшила красиві форми Ані. До того ж, Кароліна одягла облягаючі джинсові штани, які порвані на коліні, і масивні кросівки на товстій підошві. Свій образ доповнила ще круглими чорними окулярами.

"Як ваші справи?", - допитливо підписала фото артистка.

Шанувальники відразу ж відреагували на поставлене питання Лорак. Багато хто в коментарях почали розповідати про свої справи і проблеми.

Також підписчики помітили, що співачка сильно схудла, чого не скажеш про її губи і груди. До всього іншого, фанати розкритикували рвані джинси, зазначивши, що це жахливо.

Нагадаємо, що Лорак знайшла щастя в обіймах 26-річного продюсера.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак показала нове відео, яким продемонструвала все своє життя.

Також портал Знай.ua писав, що Лорак "засвітила" нового коханця на фото.