Відомій українській співачці, акторці та моделі Даші Астаф'євій 4 серпня виповнюється 34 роки. Перше, що уявляєш собі, коли чуєш словосполучення Даша Астаф'єва - це красиве оголене тіло.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь

Звичайно, ми всі повинні подякувати продюсера Юрію Нікітіну за те, що в 2007 році він звернув увагу на дівчину з досить посереднім вокалом, але красиву настільки, що з неї йому захотілося зробити зірку.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Якщо б цього не сталося, у нас в нашому "невинному" шоу-бізнес так і не з'явилося б зірки, яка здатна красиво подавати зі сцени своє тіло. А Дашенька Астаф'єва брала і бере саме тілом. І навіть коли вона повністю одягнена читає у вагоні метро вірші, вона - "ню".

Але в цій історії з серією концептуальних короткометражок, в яких Даша читає поезію в цікавих, на її погляд, місцях Києва, цікаво, те, що, не виходячи з іміджу "голої співачки", вона постійно шукає різні форми подачі себе на публіку. І пошуки ці іноді викликають повагу.

Нагадаємо, Астаф'єва показала груди в одному лише корсеті і спокусила статуї: "Белуччі відпочиває".

Як повідомляв Знай.uа MARUV стала жертвою зухвалого злочинця в Москві: "Її просто забрали...".

Знай.uа писав, безсоромна Даша Астаф'єва похвалилася, що все ще на коні: "Ну хіба ж так можна?".