У Києві завершилися зйомки четвертого сезону Першого україномовного гумор-шоу “Вар’яти”, який телеглядачі Нового каналу побачать вже з 27 серпня. Незважаючи на те, що очільник проекту і ведучий Сергій Притула зламав ногу, знімальний процес це не зупинило.

Знай.ua” побував за лаштунками сцени, де актори розігрують кумедні скетчі на різноманітну побутову тематику. На жаль, зустріти Притулу на майданчику у той момент не вдалося, але вийшло зануритися в атмосферу божевільного нон-стопу зйомок, де швидко змінюються локації, постійна метушня навколо, а актори роздягаються прямо перед тобою. Таким чином ми і поспілкувалися з Віталієм Тильним - він перевдягався для нової сценки, а ми дізнавалися нові подробиці від “Вар’ятів”.

Володимир Ковцун і Віталій Тильний у жіночих образах

Віталію, розкажіть, що нового буде у 4 сезоні?

Як завжди, це мініатюри на близькі кожному з нас побутові теми: про сім‘ї на відпочинку, про весілля та розлучення, про життя і навіть про смерть. Ми показуємо життя таким, яким воно є.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Глядач побачить багато як вже знайомих образів, але за інших обставин, так і нових.

Ви так багато часу проводите у жіночому образі. Чи не стали відчувати себе якось по-іншому?

Ні, я як був чоловіком, так і залишаюся. Єдине - я не знаю, чи можна це назвати жіночим моментом - я дуже люблю готувати їсти, прибирати по квартирі, прати.

Не всі чоловіки про це говорять, бо соромляться.

Я такий, що можу цим похвалитися! У мене найсмачніший борщ!

Чи стали краще розуміти жінок, жіночу логіку?

Так, тепер коли моя жінка йде зі мною і каже: “Я на підборах, далеко не можу ходити”. Я її прекрасно розумію!

Але я вам скажу, що наші дівчата (стилісти - ред.) почали мене хвалити, тому що сказали, що за ці 4 роки я навчився на підборах професійно ходити. Навіть на високих у мене це виходить досить непогано.

Віталій грає наречену, яку кинув наречений прямо перед реєстрацією шлюбу. Володимир - мати нареченої

Який у вас розмір ноги?

У мене - 44-ий.

І що, знаходять такого розміру вам жіноче взуття?

Так, ось ці, наприклад, 43-го (показує на сріблясті туфлі під весільною сукнею - ред.).

А як одяг підбирають?

За тиждень чи два до зйомок приїжджаємо до наших стилістів. Вони підбирають під нас образи. Це все фотографують, відправляють нашим режисерам, і вони це все узгоджують.

А було колись таке, що ви відмовлялися одягати якусь сукню чи інший наряд?

Ні! Я завжди довіряю. У нас працює команда професіоналів. Тобто, як говорять стилісти, режисери і візажисти, все так і є. Ми абсолютно довіряємо один одному. І нема ніяких суперечностей. Ми одна команда професіоналів, і це робимо на найвищому рівні.

Сергію Притулі довелося на зйомках весь час сидіти, бо пересувався він на милицях через зламану ногу

Чи відбулися після виборів в Україні зміни у вашій дружній команді?

Чесно, вибори абсолютно ніяк не впливають на розвиток і на працю нашого колективу - нічого не змінилося. Як працювали, так і працюємо в тому самому режимі і залишаємося тим самим Першим україномовним гумор-шоу.

Немає підколів у бік Притули щодо його політичної кар’єри?

Ні, а для чого? Систему штрафів ніхто не відміняв (сміється). Підкол - штраф!

Сергій залишається босом?

Завжди! Він і був.

Ви зараз одягнений у весільну сукню. Що за скетч буде?

Скетч називається “Молодий”. Молодий втік прямо із ЗАГСу - так собі вирішив: чи він не достойний, чи я не достойна його. І ось молода залишилася з мамою. Та дає корисні поради, як це бути в такій ситуації. Все це на екрані можна буде подивитися.

Що робити, якщо вас покинув наречений, а банкет вже замовлений? Вар'яти-шоу покажуть вихід із ситуації

А пам’ятаєте своє власне весілля?

Боже, це було так давно. 12 чи 13 років тому. Весілля було невелике - на приблизно 150 чоловік. Я родом з Тернополя, і моя дружина теж. Там і грали весілля.

150 чоловік - це точно невелике?

Це небагато. Взагалі роблять і на 300, і на 400! Тому що я сам працював ведучим довгий час на весіллях і скажу, що 150 - це середнячкове весілля. А от коли працюєш на весіллі з 300 людей - це вже показник. Давненько це було, але дуже весело!

Чи зручно вам у образі нареченої?

Ні (сміється). Я співчуваю всім нареченим, які в такому образі проводять добу чи дві в святковому залі, тому що це надзвичайно важко.

Віталій Тильний з дружиною

Як працювали над сценарієм четвертого сезону “Вар’ятів”?

Сценарій ми пишемо вдвоє з Володею (Ковцуном - ред.). У нас є три автори, які нам допомагають в написанні. Ми шукаємо якісь ідеї нові, заходи, накидаємо основу, розсилаємо це все нашим авторам, і вони допомагають нам все це розписувати.

Все про життя! Сергій (Притула - ред.) це все редагує. Виділяє червоним, що йому не подобається.

Нове все! Матеріал свіжий. Можливо, будуть подібні ходи. Наприклад, чоловік повертається додому, весільна тематика, яка була у другому сезоні, будуть дві свахи - схожа тема з першим сезоном. Тобто щось схоже буде, а саме наповнення буде абсолютно новим.

Віталій разом з синами

Якось ваше життя змінилося за ці чотири роки, поки знімаєте “Вар’ятів”?

Почали мене впізнавати. Іду по вулиці, мені говорять: “Владзьо, можна з вами сфотографуватися?” А я не Владзьо, я Віталік. Так що так. Це дуже часто.

Скажіть, чи ображаєтеся, коли вас порівнюють з “Кварталом 95”?

Ні! Ми зовсім різні. У них своя стежина, у нас - своя. Ми не пересікаємося. Вони - професіонали в своїй сфері, а ми - у своїй. Ніяких образ.

Кадри з 4 сезону Вар'ятів

Нагадаємо, що гумор-шоу “Вар’яти” складається з шістьох учасників. Ведучий та конферансьє - Сергій Притула. Актори - Володимир Жогло, Володимир Ковцун, Віталій Тильний, Сергій Полупан, Валентин Сергійчук. У їхньому арсеналі багато гумористичних сценок, монологів, пісень, що здатні викликати у глядача сміх та регіт. Ви не почуєте жартів “нижче пояса”, російської мови, ненормативної лексики та гумору на політичну тематику.

Саме шоу було створено ще у 2010 році, але телеверсія з’явилася чотири роки тому. “Вар’яти-шоу” успішно гастролюють по всій Україні та у Європі, США та Канаді.

Юлія Абрамова

Раніше "Знай.ua" побував на зйомках нового українського серіалу про козаків "Абсолютно брехлива історія" та дізнався всі подробиці про пригодницький фільм, що створений за задумом "Пірат Карибського моря".

Також повідомлялося, що Сергій Притула розповів про роль своєї дружини Катерини в його житті.

Крім цього, Притула зізнався, про що домовився з дружиною ще в самому початку спільного життя.