З'ясувалося, яку спадщину заповів легендарний російський шансоньє Віллі Токарєв, який помер 4 серпня.

Сім'я артиста отримала елітну нерухомість, а також значні суми на рахунках. Все його майно успадкують діти, передають росЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Віллі був тричі одружений. У нього залишилося четверо дітей: три сини і донька, значить, майно буде розділене між ними.

Віллі Токарєв

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Співак за роки виступів заробив мільйони доларів. Крім того, в Криму у Токарєва залишилася двокімнатна квартира з видом на море (близько 200 тисяч доларів) і яхта. У Москві на Токарєва записані апартаменти, які оцінюються в 900 тисяч доларів. Також він був власником розкішного житла в Нью-Йорку.

Варто відзначити, що авторські відрахування за пісні Токарєва в рівних частинах будуть отримувати його діти та вдова Токарєва, яка зараз проживає в США.

Нагадаємо, що причиною смерті шансоньє Віллі Токарєва стало онкологічне захворювання.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові помер відомий співак, народний артист України Роман Вітошинський.

Також портал Знай.uа писав, що робив Майкл Джексон у свій останній день.