Відома співачка Світлана Лобода поділилася з фанами найпотаємнішим. Артистка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram фото, яке здивувало шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала знімок, на якому позує зі своєю покійною подругою – екс-регіоналкою Іриною Бережною. У понеділок, 5 липня - друга річниця смерті Ірини, Лобода згадала подругу.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Улюблена дівчинка … наша птиця … де париш ти зараз … добре чи там тобі …. без нас … так тебе не вистачає … молюся за тебе … люблю", – написала Світлана в Інстаграме, виклавши спільне фото з Бережною.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Багато шанувальників підтримали Лободу співчутливими коментарями.

"Дуже мужня і гідна дівчинка, її не вистачає країні", "Царство Небесне", "Ми ніколи не забудемо. Прекрасна людина", – писали вони в коментарях.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Цим фото Світлана Лобода нагадала, що саме в цей день, 5 серпня 2017 року, колишня регіоналка Ірина Бережна загинула в трагічній ДТП за кордоном. Як виявилося, співачка дружила із загиблою, а тепер вирішила згадати про неї.

Бережна дружила з багатьма зірками шоу-бізнесу. Зокрема, Ірина стала хрещеною матір’ю доньки Ані Лорак Софії (хрещений батько дівчинки – Філіп Кіркоров). Близько дружила з Іриною Світлана Лобода і її продюсер Нателла Крапівіна. До речі, саме на її дні народження продюсер і співачка вперше зустрілися.

Нагадаємо, Лобода похизувалася дружбою з покійною екс-регіоналкою Бережною: "Була хрещеною доньки Ані Лорак".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.