Костюмована драма “Кріпосна” познайомила українського глядача з багатьма молодими і перспективними акторами. Мужній коваль Назар, якого зіграв Тарас Цимбалюк, особливо полюбився жіночій аудиторії. Його назвали секс-символом серіалу, тому не дивно, що у актора зросла кількість прихильниць і фоловерів у соцмережах. Зовсім скоро його герой повернеться на екрани - телеканал СТБ повідомив про вихід другого сезону “Кріпосної”. Старт - 2 вересня. Всього покажуть 24 епізоди.

Не так багато відомо про сюжет нових серій. Творці серіалу багато чого тримають у таємниці, не розкриваючи інтриги. Глядачів, звичайно ж, хвилює доля головної героїні Катерини, яка опиниться в публічному домі. А що станеться в житті коваля Назара - “Знай.uа” дізнався у самого Тараса, зустрівши його на одному з кастингів шоу “Х-фактор”. Що актор там робив? Як він потрапив в “Кріпосну” і як змінилося його життя після виходу серіалу? На всі питання зірка відповіла в нашому невеликому інтерв'ю.

Тарас Цимбалюк

Тарас, що буде з вашим персонажем у другому сезоні?

У мого героя буде не такий тернистий шлях, як у першому сезоні. Йому стане легше. Його не будуть бити, але буде дуже несподіваний поворот на початку серіалу, коли трапиться народне повстання.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Завжди в кіно круто, коли є масові сцени, коли є пожежі, трагедії. І в “Кріпосній” буде така масова баталія, з купою масовки, в красивому місці. І це станеться на початку другого сезону. І, природно, Назар там буде однією з ключових фігур. Потім вже буде більш спокійний період.

Коваль Назар у виконанні Тараса

А сам Назар якось зміниться?

Він побачить, що поруч з ним ходило те щастя, яке його любить, і все-таки він зрозуміє, що є та єдина. Виявляється, вона була з самого початку, з першої сцени. Він прислухається до свого серця, і вони знайдуть сімейний спокій.

Але він зміниться зовні! Якщо в першому сезоні я сидів на гримі півтори години, то у другому сезоні - всі три!

Тарас за лаштунками сцени Х-фактору

Що ви робите на кастингу 10 сезону шоу "Х-фактор"? Взагалі співаєте?

Я співав у "Кріпосній". Не можу сказати, що я співаю. Я сьогодні прийшов в якості глядача і побачив, як люди співають. Порівняв з тим, що я співав - ні, я не співаю (посміхається).

Дуже цікаво спостерігати за учасниками: які всі різні, всі працюють у своєму напрямку - сидиш, дивишся на хлопця, який починає співати, і в тебе мурашки по шкірі. Це дуже круто! Твій організм сам показує емоції. Це неконтрольовано. Мені здається, у нас одна з найталановитіших націй у світі! Тому такі шоу, як "Х-фактор", у нас повинні бути - однозначно і 10, і 20, і 30 сезонів, тому що всі таланти треба обов'язково встигнути показати.

Вас називають секс-символом "Кріпосної". Вам це лестить?

Я так не вважаю, якщо чесно. Коли звучать такі вислови про жінок, я - як поціновувач жіночої краси - підтримую, але не можу сказати, що я якийсь секс-символ. Дуже рівно і спокійно до цього ставлюся.

Секс-символ на відпочинку

А як ви пройшли кастинг в серіал?

Я пробувався на роль Олексія, ще на Андрія Жадана. І тільки коли я вдруге прийшов, мені запропонували спробувати себе на Назара.

Що відчували тоді на кастингу? Адже на "Х-факторі" учасники теж проходять відбір, від чого залежить і подальша доля кожного.

Складно сказати. Не розумієш, як далеко запливе корабель під назвою "Кріпосна", що це за проект? Важко уявити. Ти знаєш, що це історичний проект, ти це розумієш, але як це знімуть, хто буде твоїм партнером? Від цього теж багато залежить. Як відреагує глядач на твого персонажа? Чи вийде у тебе зробити цю роль? Тому на кастингу все це складно скласти у своїй голові. Зараз, звичайно ж, я дуже радий, що я став частиною цього серіалу.

Назар у Кріпосній

Змінилося і моє життя. Я можу сказати, що знявся в дуже популярному серіалі.

З'явилися нові шанувальники, стали більш відомі?

Так, все це з'явилося, збільшилося. З'явилося більше шанувальників моєї творчості. І я радий, що більшості дуже подобається серіал “Кріпосна”. Мені приємно, що є і моя робота в ньому.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Тарас Цимбалюк відвідав церемонію вручення премії “Золота Дзиґа 2019” у компанії відомої телеведучої. Актор поділився враженнями та розповів про розвиток українського кіно.

Також "Знай.uа" побував на зйомках нового пригодницького серіалу від ICTV про українських козаків під назвою “Абсолютно брехлива історія”. Про що розкажуть у фільмі, хто зіграв у ньому і який бюджет у картини - в нашому ексклюзивному матеріалі.

Крім цього, повідомлялося, що масштабна костюмована драма "Кріпосна" після гучного успіху серед вітчизняних телеглядачів на каналі СТБ, підкорює сусідню Польщу на їхньому головному національному телеканалі.