Невеликий приватний літак з десятьма особами на борту, серед яких була тур-команда співачки Pink, загорівся під час посадки в аеропорту Данії.

Як повідомляє видання CBS News, у данському місті Орхус загорівся літак, що перевозив представників менеджменту співачки Pink.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Інцидент стався вночі в понеділок, 5 серпня. Зареєстрований у Німеччині приватний літак Cessna Cessna 560XL здійснював рейс з Осло, де напередодні Pink дала концерт. Літак спеціально найняли для перевезення команди Pink.

Під час інциденту на борту перебувало десять осіб - сім членів тур-команди американської співачки Pink і троє членів екіпажу. Зокрема, четверо американців, двоє австралійців і один британець. Самої співачки в літаку не було. Pink, в якої запланований концерт у данському місті Горсенс, мала летіти іншим літаком.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даними представників Pink, ніхто з пасажирів літака не постраждав. Всіх десятьох людей, які перебували на борту, евакуювали неушкодженими і поселили в готелі поблизу.

Пожежникам вдалося швидко ліквідувати пожежу на літаку. Причини загоряння наразі невідомі, їх з’ясовує слідство.

МЗС Данії зв’язалося з посольствами різних країн, оскільки в літаку були громадяни США, Австралії, Німеччини, Британії та Австрії.

Також повідомляється, що концерт співачки в Горсенсі після події скасовувати не будуть.

Нагадаємо, Пінк зупинила концерт і спустилася зі сцени через дівчину з плакатом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Pink стала найкрасивішою жінкою року

Також Знай.ua писав, епатажна співачка Pink поділилася роздумами про те, якою повинна бути мама і як правильно виховувати дітей.