Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала нове фото і звернулася до людей з питанням.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На чорно-білому знімку Світлана Лобода з'явилася у сценічному вбранні, яке вже раніше показувала в соцмережах, і виходила виступати перед росіянами. На фото зірка співає, а хтось знімає її на телефон. У підписі до фото Лобода написала: "Хочу в тур. Куди їдемо?". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію зірки і почали коментувати. Так, російські фанати запрошують Лободу у свої міста, а деякі українці просять її виступити в Києві.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.