Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів, як його донька Варвара вперше відпочила без батьків.

"Знай.uа" поспілкувався із Женею на київській гала-прем'єрі анімаційного фільму “Angry Birds у кіно 2”, в якому "кварталівець" озвучив одного з персонажів - пташку Чака. Кошовий на презентацію в кінотеатр "Оскар" прийшов разом з усією родиною.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Євген Кошовий сказав, що Варвара щойно прилетіла з відпочинку. Вони полетіли в літній табір з Todes (в Іспанії - ред.). Вона давно цього хотіла.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Вона не одна там була, з супроводжуючими. Вона полетіла з почуттям виконаного обов'язку, з почуттям накопиченого досвіду і з купою різних емоцій", - додає Євген.

Варвара Кошова

Це був перший політ дівчинки без батьків. А коли повернулася, по-перше, вона вже під кінець почала плакати і говорити, що дуже скучила. І, безперечно, вона витратила всі гроші, які їй були дані, на подарунки.

На три тижні за кордоном батьки давали Варварі 200 євро. Їх, звичайно, не вистачило.

"Для якої жінки нормально 200 євро на три тижні?!", - сміється Євген.

Варвара привезла подарунки мамі, бабусі, сестрі молодшій, татові теж дістався подарунок.

"Дивіться, виходить нова модель - вона каже, звичайно, що хочу. Я кажу: “У тебе ж є свої гроші, які тобі дарували протягом твоїх 11 років свідомого життя. От скільки ти накопичила? Якщо там вистачає, то купуй", - каже актор.

Але зазвичай чекають наступного дня народження.

Турботливий тато Євген знає, про що мріє його донька. За його словами, вона в майбутньому хоче стати відомою співачкою, яка буде підкорювати світ, стадіони і зали.

Кошові

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Євген Кошовий сказав, що ніколи не забороняє доньці те, з чим він не згоден.

"Якщо б я не бачив у ній потенціалу якогось, або як пишуть деякі знавці-всезнайки: “Канєшно, було б в мене стільки бабла, я теж заспівав“. Вони всі думають, що просто у нас стільки бабла, що ми можемо заплатити кожному з членів журі, з продюсерів", - каже Кошовий.

Нагадаємо, хто замінить Зеленського: Кошовий із Квартал 95 назвав прізвище.

Як повідомляв портал "Знай.uа", гумор-шоу "Жіночий квартал" з Оленою Кравець навчили Одесу гумору.

Також раніше "Квартал 95" емоційно звернувся до Зеленського - гумористи на чолі з Євгеном Кошовим попередили нового президента про складнощі, які його чекають у політиці.