Організатори популярного шоу "Танці із зірками" оголосили повний список учасників нового сезону.

Про це повідомляє "1+1".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, на паркет незабаром вийдуть акторка і зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець, співачка TAYANNA і музикант Дзідзьо

До слова, естафету #танціззіркамиchallenge їм передав репер Серьога та олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Анна Різатдінова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

TAYANNA

"Коли мені передали естафету #танціззіркамиchallenge, я не сумнівалася ні секунди. Я дивилася всі сезони й останні два роки мріяла, що сама колись вийду на паркет. Як бачите, мрії збуваються. Попри те, що раніше я ніде не танцювала, а бальні танці для мене взагалі "космос", я в неймовірному передчутті. Мені здається, що в танцях я зможу відкрити в собі нові грані", - поділилася співачка TAYANNA. Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець розповіла, що від проекту чекає нового досвіду, задоволення і куражу.

Судді шоу Танці з зірками

Зірка зізналась, що подібного досвіду вона не має, однак не боїться труднощів. А от від ймовірних трюків не у захваті.

А от співак Дзідзьо, який спробував себе в ролі судді на кількох талант-шоу, сказав, що ще з першого сезону мріяв взяти участь у танцювальній програмі.

"Звичайно, наважитися було не так просто, адже я знаю, що попереду буде багато складних випробувань, але це один з моїх викликів. По життю я їх приймаю і гідно проходжу. А з танцями у мене є своя незакінчена історія. Ще в студентські роки у мене з ними не зав'язалися стосунки. Коли у нас в університеті проходили уроки хореографії, я стояв у сторонці з виразом обличчя: "Ви хочете, щоб я танцював?!". Ось тепер я усвідомив помилку і буду закривати цей гештальт", - розповідав артист.

Олена Кравець - одна з учасниць нового сезону Танців з зірками

Нагадаємо, що відома телеведуча, колишня зірка "Танців з зірками" Леся Нікітюк раптово заспівала.

Як повідомляв портал Знай.ua, що сказала зірка Квартал 95 Олена Кравець про свою участь у головному танцювальному шоу країни.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна співачка Лоліта вляпалась у новий скандал, який гримить не весь інтернет.