У цьому році українська музика поповнилася ще одним колективом - засяяла нова зірочка під назвою GRLS (герлз). Це дует, в якому співають українською мовою татарка Наїле і туркменка Айлар. Одна - родом з Криму, друга - приїхала з Польщі. Інтернаціональний дует потрапив у руки до найдосвідченішого і просунутого продюсера України Юрія Нікітіна, уклавши контракт з його компанією mamamusic.

У квітні Нікітін представив "дівчаток" і повідомив про подальшу співпрацю з ними. Наїле й Айлар вирішили вести відеощоденники і показувати всю правду про закулісся шоу-бізнесу, як будується кар'єра, як пишуться пісні і народжуються зірки.

"Знай.uа" вирішив дізнатися у дівчат, як просувається їх сходження до музичного Олімпу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Три місяці минуло після виходу першого випуску відеощоденника, в якому ви розповідаєте про себе, свої перші кроки в шоу-бізнесі, як підбираєте репертуар. Нелегко було?

Наїле: Було складно. Складно вийти зі своєї зони комфорту. До цього я взагалі не ділилася своїм життям, думками, не відкривалася. Мені легше щось розповісти за допомогою музики, і це завжди буде чесно.

Проект для мене — це велике випробування, яке мене вже багато чому навчило. Працювати в команді, прислухатися і відчувати свого партнера, йти на компроміси. Для нас це важливий урок.

Айлар і Наїле

Айлар: Звичайно, важко було усвідомити, що моє життя змінило напрямок і тепер рухається тільки творчим шляхом. Важко було відпускати впевнене теперешне, щоб знайти щось більше.

Вашою дебютною композицією стала пісня українською мовою “Вирулю”. Її аудіоверсія на YouTube набрала вже перший мільйон. Як ви охарактеризуєте музику, яку виконуєте? Це який стиль?

Айлар: ВИРУЛЮ — це симбіоз pop / rnb музики, яка буде приємна кожному непривередливому вухові. Думаю, ми і далі будемо рухатися в тому ж напрямку. Тому що результатом ми задоволені!

Наїле: Я завжди хотіла виконувати пісні українською мовою, з самого дитинства я слухала і співала українську музику. Тому наш трек ВИРУЛЮ — це виконання моєї маленької мрії. З важливими для мене смислами. Я кайфанула!

Ви були на кастингу Х-фактор 10 сезон. Як відчуття? Наїле вже має досвід у подібному проекті.

Наїле: Чесно кажучи, після проекту “Голос”, я не сильно хотіла брати участь у Х-факторі. Якось досить мені було проектів у житті. Айлар мене переконала, я розуміла, що це важливо для неї і хотіла підтримати.

Айлар: Ми утвердилися в думці, що нам ще належить багато працювати.

Юрій Нікітін заявив, що за рік ви зможете вирости в проект, який може стати проривом року. Як успіхи на цьому шляху?

Айлар: Ми рухаємося до цієї мети, нам ще багато належить зробити для її досягнення. Звання прориву року — не так просто заробити.

Наїле: Це довгий і складний шлях. Багато артистів роками йдуть до успіху, і не завжди приходять. Всьому своє місце і час. Думаю, що ми впевнено рухаємося вперед, працюємо над собою, ростемо і результати не змусять себе чекати. За ці місяці ми вже багато встигли зробити: дебютний трек, перший мільйон на YouTube, виступи на великих майданчиках. Ми в процесі, і поки складно говорити про успіх, — ще багато роботи попереду! Але нам є що сказати і чим поділитися.

Вже чекаєте перший кліп, перший концерт? Яку планку для себе поставили?

Айлар: Так, перший кліп нам марився давно, було багато ідей і бачень з цього приводу. Скоро все реалізується. Зараз ми хочемо рухатися тільки вперед, без оглядки — така наша планка.

Наїле: Я шалено чекаю наш перший концерт! Це прям нав'язлива думка. Переживаю, звичайно, але я знаю, на що здатна і чому я тут. Це не спонтанне рішення, це свідомий крок. Я йду до своєї мрії, і це тільки початок.

Нагадаємо, Юрій Нікітін особисто представив молодий і амбітний дует GRLS і розповів, у чому його унікальність.

Також "Знай.uа" писав, що співачка Анна Добриднєва відверто розповіла про гурт "Пара Нормальних", перемогу над собою і як ставиться до заміжжя.

А знаменитий український хореограф-постановник Альона Шоптенко ексклюзивно поділилася подробицями про особисте життя.