Олександра Кучеренко – 21-річна телеведуча, модель "Міс Україна 2016", яка нещодавно вийшла заміж за мандрівника Дмитра Комарова. І це стало справжнім шоком для шанувальників, адже зірки довгих два роки приховували свої стосунки. Але нещодавно Комаров таки відкрив подробиці особистого життя, роману з Сашею, їхнього весілля та вінчання. Шанувальники вражені тим, скільки часу Дмитро приховував подробиці свого роману, і цікавляться, як проходить сімейне життя новоспеченого подружжя.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На днях у своєму профілі в Instagram модель опублікувала симпатичне фото з роботи. Як виявилося, Саша працює ведучою на телеканалі ICTV, і в новому пості дівчина зображена в студії, а в підписі до фото вона запрошує фанатів на побачення в ефірі. Вона з'явилася в кадрі в ефектному червоному платті з пікантним вирізом в зоні декольте. Шанувальники не пройшли повз і почали ділитися з Сашею своїми думками з цього приводу і засипати її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.