Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала відео, на якому видно її розминку перед виходом на сцену.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася у тому ж безглуздому платті, яке вже встигли зненавидіти навіть найвідданіші фанати. Як відомо, у цьому вбранні співачка вже не раз і не два з'являлася перед камерами. На відео видно, що Лобода стоїть за лаштунками і виконує якісь дивні рухи, які називає розминкою. У підписі до відео Лобода написала: "Разминочка у Свєтіка". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.