Зірка серіалу «Свати» Данило Білих розповів про складний період свого життя, кризу у подружжі і про хворобу батька

Данило Білих розповів про час, коли у його батька виявили рак. Після смерті батька актор розлучився з першою дружиною, оскільки їх відносини вже давно пережили своє, пише Политека.

Ще за часів роботи над серіалом «FM і хлопці» Данило зійшовся з колегою Анною Слю, а вже в 2004 році вони одружилися. З боку шанувальникам здавалося, що закохані ідеальна пара, але в їх будинку кипіли неабиякі конфлікти. «Один раз я розбив абсолютно все, що було в будинку. Просто розгромив і знищив речі, інтер'єр. Після цього Аня поїхала жити до батьків. Ну ось такий я тоді був», — зізнався артист в інтерв'ю.


З-за постійних скандалів молоді люди все більше віддалялися один від одного. Незважаючи на кризу в шлюбі, актор не хотів розлучатися. Раз за разом він відмовлявся подавати заяву. В той складний момент і прозвучала страшна новина: у батька Білих діагностували онкологію. Чоловік довго боровся, лікувався в зарубіжних клініках, але так і не зміг перемогти недугу.



«Криза в шлюбі збігся з хворобою батька. Мені тоді було важко, тому і вирішив піти в гори. Я піднявся на Еверест, коли зі мною зв'язалися по супутниковому телефону і сказали, що тата більше немає. Було важко… А після повернення з поїздки я вирішив розлучитися», — розповів 39-річний актор.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, мітинг свободи в Москві прикрасив прапор України.


Як повідомляв раніше Знай.uа жахливий обвал живцем поховав десятки людей.


Також Знай.uа писав про те, що водій в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з управлінням.