Ніколь Кідман, австралійсько-американській актрисі, в цьому році виповнилося 52 роки. Незважаючи на вік, актриса виглядає карколомно і викликає захоплення.

Кідман поділилася секретами, які допоможуть будь-якій жінці зберегти красу і молодість:

1. Знімати макіяж перед сном

Це необхідно робити всім жінкам, особливо молодим. Якщо ви не будете забувати або лінуйтесь цього робити, то ваша шкіра точно скаже вам "спасибі" і довше збереже свою свіжість.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

2. Наносити сонцезахисний крем

Ніколь Кідман намагається ніколи не засмагати, але якщо їй раптом довелося побувати на сонці, то вона обов'язково завдає спеціальний крем. Сонце дуже згубно впливає на шкіру і старить її, можуть з'явитися ранні зморшки.

Наночь актриса користується ретинолом - він бореться зі зморшками і живить шкіру.

3. Глибоке очищення шкіри

Кідман радить раз на тиждень робити пілінг обличчя. Пори брудняться, і їх не вийде промити водою. Однак, частіше пілінгом краще не користуватися, він буде знімати чистий і здоровий шар шкіри.

4. Плавання

Голлівудська зірка віддає прдпочтение плавання і не тренується в залі - досить плавати щодня півгодини. Плавання тонізує все тіло, особливо спину (це особливо актуально для всіх, у кого сидяча робота), і допоможе зберегти м'язи здоровими і сильними.

5. Жирне і швидкі вуглеводи геть

Ніколь Кідман радить їсти побільше білка і обмежити вживання тваринної їжі. Не забувайте також пити достатню кількість води.

6. Масаж/Ароматерапія

На погляд Ніколь, ароматерапія чудово допомагає боротися зі стресом і недосипом. Масаж теж необхідна річ: він не тільки оздоровлює, але і зробить вас бадьорими і енергійними.

7. Міняйте свої плани

Актриса зазначає, що необхідно навчитися міняти свої плани і займатися тим, що правда потрібно. Замість того, щоб сидіти в соцмережах або з друзями до двох ночі, лягайте спати вчасно. Не переробляйте і приділіть час своїм близьким.

Якщо ви будете дотримуватися цих простих порад, то, повірте, результати не змусять себе чекати.

Нагадаємо, раніше травесті-діва Монро показала модницям, що таке стиль.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, де переховується убитий Михайло Круг.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що легендарна актриса зворушила світ ніжним визнанням - "ніколи не пізно".