Популярна українська поп-співачка Віра Брежнєва регулярно ділиться зі своїми фанатами фотографіями зі свого особистого життя.

До того ж, вона досить часто публікує фотографії зі своїм не менш відомим чоловіком українським музичним продюсером Костянтином Меладзе. Про це повідомляє tv.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Тим не менш в мережі раз у раз спливають деякі чутки про проблеми співачки з чоловіком. Одні підписчики звинувачують Костянтина Меладзе в тому, що він змінює зірці, а інші пророкують парі швидке розлучення.

І ось тема розірвання шлюбу Віри і Костянтина знову мусується в соціальних мережах. Всьому виною несподіваний вчинок 36-річної співачки.

Таким чином, підписчики співачки помітили, що Віра видалила всі знімки і відео з чоловіком. Багато хто тут же забили тривогу і засипали зірку різними питаннями.

"Віра, куди поділися фото, де чоловік тебе на руках носить?! Відео, де ви в Мюнхені?! Поверніть, будь ласка, народне надбання на місце", – написала одна з прихильниць Брежнєвої.

Це питання співачка не залишила без уваги.

"Прибрала, щоб заздрісників не нервувати", – відповіла дружина Меладзе.

Нагадаємо, що українська співачка Віра Брежнєва активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями.

Як повідомляв портал Знай.ua, новими незвичайними кадрами привернула увагу старша дочка Брежнєвої Соня, якій нещодавно виповнилося 18 років.

Також портал Знай.ua писав, що Брежнєва зізналася, що нещодавно їздила провідати покійного батька у Києві, після чого закликала близьких любити один одного і нагадувати про теплі почуття.