За інформацією ЗМІ, нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак, Самія Ахметова засвітилася на сайті для дорослих.

Про це йому повідомляє Unian.

За даними сайту, інформацію про дівчину, знайшли користувачі мережі і написали про це Мурату в коментарях в Instagram, а він коментарі видалив і закрив до них доступ. На сайті вказані параметри дівчини, її вік і рівень володіння мовами.

Нагадаємо, до цього Мурат Налчаджиоглу насолоджувався відпочинком за кордоном. Компанію бізнесменові складала обраниця. Подейкують, що пара зустрічається давно. Мурат з дівчиною насолоджувався відпочинком в Іспанії.

Мурат ділився враженнями про поїздку в Instagram і публікував спільні фото з дівчиною на тлі мальовничих пейзажів Пальми-де-Майорки. "Життя стає справжнім і дивовижним, коли ви знаходите людину, яка відчуває з вами ті ж почуття і так само дивиться на майбутнє", - підписав він один зі знімків. Як вдалося з'ясувати, супутницю Мурата звуть Самія Ахметова. Вона живе в Києві. Ходять чутки, що пара вже рік разом, і саме через Самію розпався шлюб Налчаджиоглу з Лорак.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Увага! фото 18+

Нагадаємо, Кароль в облягаючому топіку підкорила не тільки поглядом.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Samsung обдурила користувачів Galaxy Note 10.

Також Знай.ua писав про те, що страшна пожежа охопила будинок на Львівщині.