Голлівудська актриса Демі Мур похвалилася вишитою сукнею від українського дизайнера Віти Кін. Знімок вона опублікувала у своєму Instagram-акаунті.

"Мерпл робить відвертим будь-який образ. Але моїй сукні від Vita Kin це ніяк не шкодить", - прокоментувала вона фото.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Американська актриса, дворазова номінантка премії Золотий глобус, виконавиця головної ролі у фільмі Привид з Патріком Суейзі, свій образ у вишиванці смарагдового кольору українського бренду Vita Kin. доповнила босоніжками на низькому ходу, чорними сонцезахисними окулярами та темно-синьою хусткою.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За інформацією Vogue.ua сукня на Демі Мур називається Shalimar і натхнення Садів Моголів, побудованих імператором Шах Джаханом, автором Тадж-Махала. У своєму крайньому інтерв'ю Віта Кін розповіла, що поставила на паузу роботу з національними мотивами. В її фокусі зараз Африка і Азія, а замість вишивки вона тепер експериментує з мистецтвом аплікації.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віта Кін - відома українська дизайнерка й стиліст одягу. Вишиванки її бренду полюбляють Марина Порошенко, Джамала, консультанти Vogue й музи Дольче Габана .

Нагадаємо, Ольга Горбачова поділилася, як освоїла нову професію: "Жінкам мотивація потрібна в другу чергу, а в першу - потрібно задоволення".