Екс-чоловік популярної співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу опублікував у своєму мікроблозі фото з дочкою Софією Муратівною. Щасливі тато з донькою в обнімку дивляться в об'єктив, і з такого ракурсу добре видно, наскільки донька схожа на батька. Схожість помітили також фолловери, стверджуючи, що дівчинка – викапаний батько.

Донька Лорак

Спільну доньку Мурата Налчаджіоглу і Ані Лорак аудиторія обожнює, маленька Софія збирає силу-силенну лайків і захоплених коментарів. Обидвоє колишніх обзавелися другими половинками, і не приховують свої стосунки від громадськості.

Розлучення здивувало фанатів, адже шлюб Ані та Мурата тривав 10 років. Дивним був і той факт, що виконавиця хітів терпіла флірт чоловіка по відношенню до інших жінок. Схоже, Кароліна хотіла зберегти шлюб, незважаючи ні на що. Але 31 січня 2019 року пара офіційно розлучилася.

Мурат із донькою

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фотографії в соціальних мережах доводять, що обидва батьки проводять час з дитиною. Ще вчора Ані Лорак виклала фото з Софією на сторінці в Іnstagram. А вже сьогодні Мурат Налчаджиоглу опублікував у Іnstagram знімок з дочкою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Мурат англійською мовою підписав свою публікацію: "Перша любов, моє серце, моя душа. Ніколи не кінчається любов, Софія. Збережи Бог наших дітей".

Незважаючи на англомовний підпис, користувачі соцмережі активно коментують російською: "Одна щаслива дівчинка", "Дуже схожі", "Копія тато". Хоча, є й одиниці, які не згодні з думкою більшості і стверджують, що Софія схожа на матір.

Нагадаємо, Лорак зовсім змарніла, фанати ледь впізнали: "Як зомбі".

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак вперше розказала про роман з 26-річним Єгором Глібом: "Зустрічати світанок потрібно з коханим".

Також Знай.ua писав, що Лобода в леопардовому купальнику влаштувала дефіле на пляжі.