Колишня дружина Потапа Ірина Горова опублікувала гаряче пляжне фото, чим викликала шквал емоцій у шанувальників.

Ірина Горова є однією з найяскравіших жінок українського шоу-бізнесу. Ця харизматична, красива і впевнена в собі жінка є головним мозком продюсерського центру Mozgi Entertainment.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незважаючи на популярність і приголомшливий вигляд, відверті фото в Instagram-акаунті Горової - велика рідкість. Однак цього разу екс-дружина Потапа, очевидно, вирішила здивувати своїх шанувальників.

Нещодавно екс-дружина Потапа полетіла на відпочинок до Туреччини разом зі своїми дітьми. Звідти вона шле "відпочинкові" фото.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А в понеділок, 12 серпня, Горова опублікувала гаряче фото з пляжу в одному купальнику. У кадрі зірка ефектно лежить на пляжному килимку, показуючи всі свої татуювання, і кокетливо посміхається. Ірина одягла великі темні окуляри, а руки схрестила на грудях.

У комменнтаріях на колишню дружину репера посипалися численні компліменти.

"Такі справжні емоції", "Шикарна", "Яка ти стильна", "Така природна, це зараз велика рідкість", "Дуже дуже дуже красива !!", "Не гірше Каменських! Ви були гарною парою", "Бомба", "Красотуля. Чудово!", "Чудова", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що Ірина Горова і Потап одружилися в 1999 році. У 2008 році у них народився син - Андрій. У 2014 році подружжя офіційно розлучилося, хоча до цього часу вже не жили разом.

Нагадаємо, Ірина Горова прийшла на весілля Потапа з новим бойфрендом.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька колишньої Потапа злила її гаряче фото в мережу

Також Знай.ua писав, колишня Потапа Ірина Горова розповіла про провал гурту "Время и Стекло"