Екс-золотий голос України, співачка Таїсія Повалій, яка працює в Росії, емоційно відреагувала на скандал, що розгорівся навколо її майбутнього концерту в Києві. Справа в тому, що на днях артистка анонсувала свій виступ в Палаці "Україна", яке нібито призначено на 10 грудня.

Співачка не виступала на батьківщині з 2014-го року, а цього року вирішила дати масштабний концерт в Києві і приурочити його до свого 55-річчя. Квитки на концерт Повалій продають в мережі по 390-2990 гривень.

На сторінці в Instagram виконавиця написала, що "жодного закону України не порушувала", зокрема до окупованого Криму не їздила.

"Задовбала суцільна брехня навколо моєї персони! Відповідаю ще раз! У Криму не була! Кримчан з Днем Росії не вітала! Подумайте, мене б не впустили до України, де я живу всі п'ять років! На гастролі не "тікаю'', а виїжджаю!.. Жоден закон України я не порушувала! І не розумію, чому мені, громадянці України, Народній артистці України, не можна співати на батьківщині?" – злісно написала Повалій.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці у коментарях розкрутили тему виступів артистки у Криму і стосовно росіян... Хтось захищає виконавицю і не можу второпати, хто ж "наїхав" на Таю, а хтось обурюється, чим не догодив артистці Крим.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Знаменитість додала, що їй не хочеться витрачати дорогоцінний час на суди, "однак доведеться".

Нагадаємо, Лорак зовсім змарніла, фанати ледь впізнали: "Як зомбі".

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак вперше розказала про роман з 26-річним Єгором Глібом: "Зустрічати світанок потрібно з коханим".

Також Знай.ua писав, що Лобода в леопардовому купальнику влаштувала дефіле на пляжі.