У загиблого соліста The Prodigy Кіта Флінта знайшли борги на мільйони фунтів.

Зірка The Prodigy Кіт Флінт, який наклав на себе руки в березні 2019, перед смертю накопичив 7,3 мільйона фунтів боргу за різними кредитами і податковими відрахуваннями.

Про це повідомляє видання The Sun. Згідно зі свіжими офіційними даними, на які посилається видання, стаки Флінта, які на момент його загибелі становили 11,6 мільйона фунтів, скоротився до 4,3 мільйона після того, як були погашені всі зобов'язання артиста. Серед них, наприклад, були борги його мережі пабів De Bohun Inns Limited розміром не менше 0,5 мільйона фунтів.

Також стало відомо, що за кілька днів до смерті Флінт виставив на продаж свій маєток в Данмоу в графстві Ессекс. Будинок учасника The Prodigy оцінюється в 1,5 мільйона фунтів.

Як з'ясували ЗМІ, за останні два роки, виступаючи з концертами The Prodigy, Кіту Флінту вдалося заробити лише 1,8 мільйона доларів. Але борги зірки перевищували цю суму в рази.

Нагадаємо, тіло Флінта було знайдено 4 березня в його будинку в Данмоу. Зазначалося, що причиною самогубства могла стати депресія через розлучення з дружиною Маюми Каї, більш відомої як DJ Gedo Super Mega Bitch. У крові артиста були виявлені кокаїн, алкоголь і кодеїн.

Як повідомляв портал Знай.ua, смерть соліста The Prodigy пов'язана зі страшним прокляттям: подейкують, що Кіта Флінта наздогнало прокляття Аарона Ремзі.

Також Знай.ua писав, вокаліст The Prodigy Кіт Флінт пішов з життя через розлучення з дружиною