Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим фото без білизни, плескаючись на морі в Греції. Так, артистка вже встигла показати всім Салонікам не тільки шпагати, але і дивні танці в бікіні, а на цей раз вирішила і зовсім оголитися.

"Це море радості!", - лаконічно підписала Волочкова. Можливо, для відпочиваючих з дітьми плаваючі груди Анастасії була не такою вже й радістю. Утім, кожен раз на відпочинку балерина роздягається догола, ховається за кущами або демонструє всім свої "принади" в купальниках у всіх можливих позах, вважаючи такі витівки просто веселою фішкою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.