Схоже, Ані Лорак нарешті щаслива. Принаймні про це співачка відкрито заявляє зі сцени.

Українська співачка Ані Лорак, яка після недавнього розлучення завела відносини з 26-річним продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом, вперше публічно прокоментувала свій роман.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє "МузТВ", запис коментаря опублікована в YouTube.

"Тепер не затримуюся на гучних вечірках. Завжди пам'ятаю про те, що треба швиденько бігти додому, адже зустрічати світанок треба з улюбленими людьми. А кохана людина завжди зі мною", - сказала Ані Лорак.

А ось Єгор Гліб, публічно про свій роман з 40-річною співачкою не висловлювався.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Лорак показала, як виросла її донька Софія.

Зірка похвалилася зворушливим селфі з донькою Софією, позуючи в затишному кафе і зізнавшись, що вважає материнство справжнім викликом. Варто відзначити, що Кароліна після роману з молодим коханцем давно не виставляла кадри з малечею.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також Знай.ua писав, Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.