Українська співачка Тіна Кароль — справжня улюблениця публіки. Її творчість не знає кордонів, адже композиції артистки слухають далеко за межами нашої країни. Завдяки віртуозним вокальним навичкам і ліричним душевним пісням, її треки зворушують величезну аудиторію, а слова стають для багатьох справжніми мантрами на життя. Багато фанатів увічнюють рядки з її пісень і портрети Тіни на своєму тілі у вигляді татуювань. Про це пише Сlutch.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вчора, 14 серпня, померлий чоловік Тіни Кароль Євген Огір міг би відзначити свій 39-1 день народження. У зв'язку з цим співачка опублікувала у своєму Instagram нове фото, на якому зображено частину саду, розбитого на її подвір'ї. Знімок з'явився в сторіс. Також Тіна Кароль репостнула собі в сторі фотографію свого чоловіка, яку опублікував, скоріш за все шанувальник співачки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Тіни Кароль у шлюбі з Євгеном Огироом народився син Веніамін. Зараз хлопчик живе і навчається в Лондоні.

Нагадаємо, неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль врятувала десятки дитячих життів

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.