Андрій Данилко розповів, що безліч політичних партій пропонували йому місце у своїй команді, але Андрій любить бути вільним і незалежним, тому відмовляв таким пропозиціям.

- Величезна кількість разів мені пропонували, але я відхиляв пропозиції. В житті артистів іноді бувають такі моменти, коли із зростанням популярності їх починає підхоплювати слава. Люди починають переоцінювати і намагаються зробити дуже багато. Одного разу ми зв'язалися з якимось передвиборними заходами, але вчасно від них відмовилися. І слава Богу! Якби му туди увійшли, то навряд чи потім так просто звідти вийшли, - зізнався артист в одному з інтерв'ю .

Також, за припущеннями Данилко, шоубізнес який йде в політику, має в цьому певну свою вигоду і зацікавленість. Андрій думає, що політична діяльність може сильно нашкодити репутації, тому гроші краще заробляти іншими способами.

- Погоджуючись на участь у політиці, дуже легко зіпсувати свою репутацію. І я от дивлюся на певні речі зараз і мені навіть буває незатишно. Коли ти себе продав, а розумієш це по закінченню часу, нажаль зробити вже нічого не можна. Гроші завжди можна заробити, але краще потроху. Так що все це не просто так. Адже люди, які йдуть у політику з голоду не помирають, правильно? Ось вам і відповідь - гроші і жадібність все контролюють, - поділився співак.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, популярний журнал здер шкіру з Зеленського і показав його пікантне місце.


Як повідомляв раніше Знай.иа київська авто-леді одним ударом поклала поліцейських.


Також Знай.иа писав про те, що всіх вбивць України зберуть в одному місці.