Відома співачка Світлана Лобода поділилася з фанами пікантним фото з ванної. 36-річна артистка відпрацювала ще один концерт в США. Артистка виступила перед шанувальниками з Майамі. Після концерту вона показала своє фото з ванної.

Колишня солістка групи "ВІА Гра" зробила селфи на тлі душової кабіни в чорному бюстгальтері і розстебнутих джинсах, показавши трусики.

"Доброго ранку, але для нас доброї ночі, - підписала кадр зірка, маючи на увазі різницю у часі між країнами.

Лобода

Світлана також опублікувала в Instagram відео з концерту, на якому показала повний зал задоволених глядачів. Під оплески Лобода з'явилася на сцені в ботфортах і червоній шубі. У цьому яскравому образі співачка виконала свій хіт "Суперзірка".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Примітно також і те, що похвалитися фігурою таким чином Світлана вирішила саме у ванній, позуючи без макіяжу і всяких укладок.

"Тепер мені тепло тільки тут ..... Їдемо в Санкт-Петербург, а що у вас? як погодка? шубу брати?🤩 #холодноповсюду😳 #ледовыйдворец", – написала під фото Лобода.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі, як і очікувалося, не залишилися байдужі.

"Скажи мені, благаю, я тебе обожнюю...💟😍", №Ви так по дому ходите?", "Все ж літо, липень... Про шубу не можна забувати, так і шапку можна прихопити 😂👌🏻", "Звичайне пітерське літо)», «А ви, все-таки, краще візьміть шубу і не одну!😂 Не хотілося б, щоб ви замерзли😉❤️", "Ростов 20° .. беріть шубу!😂😘", "Лобода , ти забула застебнути штани", "Боже мій, яка ідеальна ..💔🤤", "може зігріти вас☺️🤞", – пишуть користувачі.

Нагадаємо, Лобода похизувалася дружбою з покійною екс-регіоналкою Бережною: "Була хрещеною доньки Ані Лорак".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.