Юрій Великий буде пародіювати у "95 Кварталі" президента Володимира Зеленського. У своєму Instagram комік вже ділився фотографіями свого виступу, коли він вперше вийшов на сцену в якості президента. Але в цей раз артист повеселив і замилував фоловерів новим фото.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Так, Юрій опублікував миле селфі, яке було зроблено вдома його батьків, на руках комік тримає улюбленого собаку. Видно, що він насолоджується поверненням додому і зустріччю з улюбленцем. У підписі до забавного знімку Великий написав: "Добре у батьків влітку... хоча, ні – у батьків завжди добре! Особливо щасливий приїзду Річ". Шанувальники не розгубилися і почали жартувати в коментарях під фото.

Нагадаємо, Юрій Великий розповів, що думає про Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що розкрилися шокуючі деталі помпезної справи Януковича.

Також портал "Знай.ua" писав, що 25 тисяч українців підтримали петицію на сайті президента.