Відомий український артист Андрій Данилко давно вже не радував своїми виступами, і ось він нарешті вирішив повідомити, чому.

Андрій Данилко, який більше відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, майже перестав з'являтися на сцені, і зізнався, що стало цьому причиною. Варто згадати, що на велику сцену співак піднімався аж у 2017 році, коли взяв участь у фестивалі Atlas Weekend. Далі він від сольних проектів і великих виступів відмовився, зробивши виняток лише для музичного конкурсу Євробачення в поточному році.

За словами виконавця, за минулий проміжок часу він зібрав чимало творчого матеріалу, проте в даний час він все ще не сумує за сценою. Він зазначив, що йому необхідно відпочити, так як робота протягом 25 років в подібному графіку призводить до того, що не хочеться бути «порожнім барабаном». Він підкреслив, що назбирав чимало хорошого матеріалу, однак потрібні ще і сили, і бажання ділитися ним з фанатами.

Данилко порадував заявою про те, що ще повернеться на велику сцену, однак відмовився називати навіть приблизні дати. Єдине, що він сказав - «все буде добре». Художник слід лише трохи скучити і прийти в себе для подальших виступів. Він також розповів, що участь в "Євробаченні" виявилося дуже непростим і він з нетерпінням чекав завершення конкурсу і повернення додому. За його словами, виступ Сердючки могло б бути набагато більш яскравим, і він не повністю задоволений результатом. Данилко зазначив, що все могло бути точніше, з настроєм.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, в чергах на кордоні з Польщею помирають українці.


Як повідомляв раніше Знай.uа, країни повинні готується до проблем.


Також Знай.uа писав про те, що хто з депутатів набрав меншу кількість голосів і вилетів з Верховної Ради .