Хто не пам'ятає усміхнену милу дівчинку з кумедними кучериками, яка співала про бджілку та маму. А нещодавно ця дівчинка відзначила найважливішу подію в життя. Аліні Гросу 24 і вона вже заміжня жінка.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Аліна Гросу

Співачка Аліна Гросу відверто розповіла про весілля, свого чоловіка і сімейного життя. "Маленька бджілка" зіграла весілля з бізнесменом Олександром Комковым. 24-річна Гросу вийшла заміж цього літа. Розкішна весілля пройшло в Італії, в шикарній старовинній віллі Верони, - пише "kp.ua".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Аліна Гросу

На заході була сценічна хрещена мама Аліни Ірина Білик, яка приїхала в компанії свого екс-чоловіка Діми Коляденка і старшого сина Гліба з нареченою.

Весілля гуляли два дні, вона обійшлася батькам Гросу в 100 тисяч євро. А батьки Олександра подарували молодій сім'ї в якості весільного подарунка дорогу квартиру. У ній є три кімнати і дві дитячі кімнати. Про це молода сім'я розповіла в програмі "Зоряний шлях" на телеканалі "Україна".

Виявилося, що молодята вже планують дітей, причому як мінімум двох, а краще - трьох.

"Ми взагалі хочемо троє дітей. Ну, як мінімум двох точно хочемо. Він хороший батько, це сто відсотків. Тому що його всі діти люблять", - розповіла Гросу.

Чоловік співачки впевнений, що обзаводитися спадкоємцями потрібно якомога раніше.

"Чим раніше вони з'являться, тим краще. І молоді батьки для дітей - це здорово. І я точно знаю, що наша сім'я може дати дітям щастя", - вважає Александрю.

Нагадаємо, епатажна співачка Майлі Сайрус не встигла вийти заміж, як уже офіційно розлучилась з чоловіком тазапалила з молодою незнайомкою.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Аліна Гросу виставила напоказ розкішне тіло, зовсім забувши про сором

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".