Уже 30 серпня стартує дев'ятий сезон улюбленого багатьма українцями кулінарного шоу "МастерШеф". Новий сезон має чим здивувати глядачів. Так, вже в першому випуску вони зможуть побачити екс-холостячку і крипто-леді Наталі.

На телекастинг шоу "МастерШеф 9" приїхали кулінари-аматори з різних регіонів і навіть з-за кордону щоб поборотися за місце в двадцятці. Випробувати свою долю також вирішила вже знайома нам екс-учасниця романтичного проекту "Холостяк-9" Наталі.

Дівчина не приховує, що завжди любила шоу "МастерШеф", а на "Холостяк" потрапила абсолютно випадково.

"Спочатку я проходила кастинг на "МастерШеф". Дуже люблю готувати. Це єдине шоу, яке повністю дивилася. Часто готувала за рецептами Лізи Глинської, Ектора. У "МастерШеф" минулого року я так і не потрапила, мабуть, моїх кулінарних здібностей тоді було недостатньо для цього проекту. А в цей день також був кастинг на "Холостяк". Я подумала: чому б не спробувати? Це авантюра", - поділилась Наталі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тим не менш, у цьому році Наталі вирішила знову спробувати свої сили.

"Не можу повірити, що зі мною це дійсно відбувається! Я правда хочу із звичайної домогосподарки перетворитися в професіонала", - говорить участниця.

Нагадаємо, через кілька місяців стосунків вирішили зіграти весілля фіналісти популярного кулінарного шоу "МастерШеф" Еліна Павленко і Владислав Міцкевич.

Як повідомляв портал Знай.ua, Микола Тищенкопройшов шлях від ресторатора до телезірки

Також Знай.ua писав, наречена "Холостяка" розповіла про життя з Добриніним