Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Спокусливі фото співачки частенько з'являються на її сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз 37-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників спокусливим знімком.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

На фотографії, яку Надя опублікувала в мережі, вона постала на огляд публіки у спокусливому образі. На ній стильний костюм, який складається з чорної блузи з золотистими воланами і вузької чорної спідниці. Цей наряд красиво підкреслив всі вигини тіла зірки. На одному з фото Мейхер стоїть у позі кішечки. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережа зухвалим чином

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережа новою фотосесією.

Також портал "Знай.иа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережа спокусливим фото.