Вже в цю неділю, 25 серпня, на каналі 1+1 відбудеться прем'єра шоу "Танці з зірками-2019". За перемогу в конкурсі боротимуться 14 пар. Традиційно перший випуск разом з Юрієм Горбуновим проведе співачка Тіна Кароль, а на зірковому балконі зустрічати учасників після виступів буде переможець минулого сезону - Ігор Ласточкін, передає "1+1".

Популярна співачка і телеведуча TAYANNA виконає пристрасну румбу разом з Ігорем Кузьменко. Пара виконає танець на битому склі, при цьому виконуючи власний хіт "Шкода".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ведуча "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір готується станцювати разом з Дімою Жуком чуттєвий контемпорарі під зливою під хіт The Weekend "Call out my name".

Популярний репер Серьога разом із сексуальною Аделіною Делі планує здивувати фрістайлом під свій безсмертний хіт "Чорний бумер".

Зірка фільму "Свінгери" Михайло Кукуюк присвятить свою участь в шоу відомій співачці, колезі по фільму - Олі Поляковій. Разом зі своєю партнеркою Лізою Дружиніної він виконає квікстеп під динамічний хіт Beyonce "Crazy in love".

Артист і тренер "Голос. Діти-5" Дзідзьо постане зовсім у новому для себе амплуа і виконає зі своєю партнеркою Яною Цибульської пристрасну сальсу під хіт "Цьом".

Аби дізнатися про постановки інших пар, вмикайте "1+1" в неділю, 25 серпня.

Нагадаємо, перезапуск "Беверлі-Хіллз, 90210" б'є усі рекорди: як зараз виглядають зірки культового серіалу.

Як повідомляв портал Знай.uа, секс-символ "Кріпосної" Тарас Цимбалюк розповів про другий сезон: "Буде дуже несподіваний поворот".
Також портал Знай.ua писав, Netflix відпочиває: "Кріпосна" завоювала серця телеглядачів.